Träningsresa till Kanarieöarna

september 19, 2017 Posted by Admin

Som bloggrubriken lyder har jag blivit inbjuden till att följa med på en träningsresa till Spanien! Jag har länge velat åka utomlands för att träna med likasinnade men tillfället har aldrig dykt upp. Inte förrän nu! En gammal klasskamrat till mig från ekonomprogrammet hörde av sig då hon hade sett att jag gillade att löpträna. Hon och ett gäng vänner hade bokat in sig på en resa till Kanarieöarna där fokus är på både löpning och yoga. ”Svett och återhämtning” är ledorden på resan och det passar mig utmärkt. Jag gillar att ta ut mig helt under träning, men också att varva ner med ett yogapass emellanåt. Dock har jag ett litet problem då jag haft en hel del utgifter under senare tid, vilket gör att sparkontot ekar tomt. Jag kommer därför att ta lån per telefon för att kunna åka iväg. Det här är en resa som jag bara inte kan tacka nej till!

Löpare i solnedgången

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *