Skydd på nätet

september 14, 2017 Posted by Admin

Under den senaste tiden har mitt bankkort använts flitigt online. Bland annat har nya löparskor inhandlats och jag har även betalat träningsresan som jag skrev om sist. Jag och vännerna diskuterade nyligen det här med säkerhet online. Förr var jag noggrann med att byta lösenord och logga ut från hemsidor, nuförtiden är jag slarvig av mig. Dock fick jag insikt i hur viktigt det är att skydda sig på nätet när en vän berättade om hur hans bankkonto hade tömts. Han hade skrivit in sina kontouppgifter på en något suspekt sida när han skulle köpa konsertbiljetter och det visade sig vara dumt gjort. Med den historien färskt i minnet tog jag mig i kragen och gjorde lite efterforskningar. Numera finns det bra säkerhetstjänster online och Här är Protectme en bra lösning. Det är en tjänst som bevakar dina online-aktiviteter och som larmar dig ifall något inte ser rätt ut. Det känns tryggt med ett vakande öga så att jag kan fortsätta mina shoppingturer på nätet.

Hand som håller i ett bankkort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *