Category: ‘ekonomi’

Världen snurrar

mars 28, 2017 Posted by Admin

Ja, det har inte hänt så mycket sen sist även om det var några månader sen. Det är märkligt att man kan gå på i sitt vardagslunk samtidigt som världen omkring en förändras så mycket. Allt från Trump till Brexit, terrorattacker i Berlin, Bryssel och ja, London några gånger nu. Här i Västerås märker man knappt av att det finns en världs omkring. På gott och ont. västeråJag vet inte hur länge jag blir kvar här, just nu är det väl bara jobbet som håller mig här och att det ändå är rätt nära till Stockholm så man kan åka hem smidigt. På ett sätt hade jag gärna bott på Kungsholmen i Stockholm igen men isånafall i en egen lägenhet och inte hemma hos mor och far. Om jag väntar några år kanske de tröttnar på innerstan och praktiskt taget ger mig sin lägenhet. Det hade varit optimalt. Jag har börjat planera semestern iallafall! Det blir några festivaler med mycket skön musik. Har bokat in Way out West och Roskilde iallafall, maximalt taggad!

Jag är tillbaka

augusti 18, 2016 Posted by Admin

Hej på er,

jag har ju haft ett ”ganska” långt blogguppehåll, men nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Jag har saknat att skriva av mig om lite allt möjligt, så nu är det alltså dags igen. Hoppas jag har några kvar som kikar in här, annars välkomnar jag er nya hit :)

Jag är ju färdigutbildad sedan en tid tillbaka, och börjar nu närma mig trettio. Det känns bra! För tillfället jobbar jag som ekonom 75%, men förhoppningsvis får jag ett nytt jobb senare i höst som gör att jag kan arbeta heltid.

Mitt yrke är ekonom

Musik och kläder!

maj 10, 2013 Posted by Admin

Jag heter Finn och jag är en man i övre tjugoårsåldern som tycker att livet är fantastiskt. Naturligtvis är det jobbigt ibland, men som helhet upplever jag en enorm tacksamhet för allt jag får vara med om. Trots att ekonomin ibland är trasslig och jag blir tvungen att ta ett lån så förlorar jag aldrig hoppet. Och jag tror att det är det som gör oss människor så speciella. Att vi aldrig ger upp, att vi tänker positivt!

I veckan som gått har jag mest jobbat, men har samtidigt också haft till uppgift att hitta en bra födelsedagspresent till min flickvän. Att hitta en sådan är dock långt ifrån enkelt. Till att börja med funderade jag på att kanske ge en resa någonstans, men kom snabbt fram till att det skulle bli för dyrt. Dessutom är det roligare att planera en resa tillsammans med henne så att vi verkligen kan komma iväg någonstans dit vi båda vill åka.

Men tillsist hittade jag den perfekta presenten. Tack vare att min flickvän älskar David Bowie, så kom jag att tänka på ett klädmärke som har samma namn som en av hans skivor. Genom att beställa kläder av märket Hunky dory? har jag nu ordnat en perfekt present till henne. Jag hoppas att hon kommer att bli glad!

Hunky Dory! En riktigt bra skiva!

Hunky Dory! En riktigt bra skiva!