Bil-fix och spring

december 14, 2016 Posted by Admin

Så var det dags att kika in på bloggen igen. Sedan jag skrev sist har jag hunnit köpa ännu en omgång hyacinter som nu står i sina krukor och doftar underbart. Måtte jag aldrig bli allergisk. Annars är det det vanliga stöket inför jul med julklappsinköp och sånt. Ja, och så fick jag lov att köpa en ny kamrem till bilen också mitt i allt. Även om jag ogillar såna där väntade utgifter, så finns det ju i alla fall ställen som har riktigt bra priser.

Nu ska jag faktiskt ut och springa i snön. Det är ett nytt intresse som jag tagit upp på senaste. Kanske blir det till och med något lopp till våren? Just nu går det väldigt bra i alla fall och jag blir snabbare och snabbare för varje gång. Det är en riktigt härlig känsla kan jag säga :-) Brukar ni som läser här träna något speciellt?

finnjul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *